Meld je nu aan

Voor een aanmeldformulier van de DKW Club Nederland vult u het onderstaande formulier in. Als u het formulier ingevuld heeft, wordt het rechtstreeks naar de secretaris verstuurd. Voor de betaling kunt u gebruik maken van automatische afschrijving.

Het lidmaatschap van de DKW Club Nederland bedraagt 30 euro per jaar. U betaalt eenmalig inschrijfgeld ter hoogte van 20 euro. Familieleden kunnen tegen het gereduceerde tarief van 10 euro per jaar lid worden. Dat kan als er al een gezinslid op hetzelfde adres vermeld staat. Zij hebben daarmee dezelfde rechten als andere leden, maar ontvangen geen clubblad.

In verband met de bescherming van alle persoonsgegevens is het vereist voor ieder lid een wachtwoord aan te maken.
Je wachtwoord dient minimaal 8 karakters te bevatten.

Je schrijft je in als gezinslid. Het tarief voor familieleden is 10 euro per jaar. Je ontvangt geen clubblad.

Je schrijft je in als lid. Het tarief voor leden is 30 euro per jaar. U betaalt eenmalig een inschrijfgeld van 20 euro.

Als u op de knop "Ga naar betalen" hieronder drukt, krijgt u de keuzemogelijkheden waarmee u de contributie van het lopende jaar kunt betalen. Als u dit gedaan heeft, bent u lid van de DKW Club Nederland, ontvangt u uw lidnummer en kunt u direct gebruik maken van all voordelen van het lidmaatschap: onderdelen en hebbedingetjes kopen in ons magazijn en onze clubwinkel en alle content van deze website bekijken.
v1.0.17-3-gdf6380f-dirty